Akció!

AROMAX ILLÓOLAJ KÁMFOR 10ML

1.923Ft

-18%
Cikkszám: 5997733311372

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

  • Amennyiben rendelését 14:30 előtt leadja és a termékek raktáron vannak, abban az esetben rendelését még aznap feldolgozzuk
Guaranteed Safe Checkout

Leírás

Javasolt alkalmazás: párologtatásra (meghűléses időszakban a légterek fertőtlenítésére, frissítésére), bőrfrissítő aromafürdő és testápoló masszázsolaj készítéséhez.
A kámfor illóolajat a babérfélék családjába tartozó, Kelet-Ázsia partvidékein honos kámforfa ágaiból, illetve a fa törzséből vízgőz-desztillációval nyerik ki.
A kámfor illóolaja színtelen, vagy halványsárga színű, átható és jellegzetes, orvosságra emlékeztető szagú.
Fő, illetve jellemző alkotórésze az eukaliptol (1,8-cineol) és a kámfor, valamint néhány, a fenyőfélékben is gyakran előforduló összetevő, ez utóbbiakra példa az alfa-pinén vagy a borneol.
Az aromaterápiában és a kozmetikában azt a kámforolajat használják, melynek kámfortartalma alacsony, mert a kámfort epilepsziás rohamokat kiváltható anyagként tartják számon.
A kámforban gazdag és szafrolt is jelentős mennyiségben tartalmazó kámforolajok használatát az aromaterápiában nem javasolják.
A kámforolajnak elsősorban a fentebb említett alkotórészeinek köszönhetően enyhe keringésfokozó, fájdalomcsillapító, valamint légúttisztító, fertőtlenítő hatása van.
Az alacsony kámfortartalmú, szafroltól mentes kámforolaj nem toxikus, a bőrt nem irritálja és nincs fényérzékenyítő hatása.

További információk

Tömeg 0,01 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AROMAX ILLÓOLAJ KÁMFOR 10ML” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

AROMAX ILLÓOLAJ KÁMFOR 10ML
2.347Ft 1.923Ft Kosárba teszem