Akció!

HÜBNER ORIGINAL SILICEA AJAKHERPESZ GÉL 2G

3.182Ft

-15%
Cikkszám: 4010160002703

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

  • Amennyiben rendelését 14:30 előtt leadja és a termékek raktáron vannak, abban az esetben rendelését még aznap feldolgozzuk
Guaranteed Safe Checkout

Leírás

• Tisztán ásványi szilíciumgél.
• A silicea ajakherpesz gél hatékony összetevője a sziliciumgél (kovasavgél), mely a szilícium ásványi anyag vízzel és oxigénnel alkotott vegyülete.
• A szilíciumgél rendkívüli víz és váladékmegkötő képessége révén a már kialakult hólyagocskákat gyorsan kiszárítja és elősegíti a gyógyulást.
• Enyhíti az ajakherpesz megjelenésekor fellépő égető és viszkető érzést.
• Elősegíti a már kialakult herpeszhólyagocskák gyógyulását, ezzel korlátozza a vírus terjedését.
• Csillapítja az égető, bizsergő és viszkető érzést, felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Összetétel: 2 g gél 1,9 g kovasavgélt (sziliciumgél) tartalmaz.
Mikor, milyen gyakran és meddig használja a silicea ajakherpesz gélt?
Gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmazható. Egyéni szükséglet szerint, a herpesz első jeleinek észlelésekor, naponta legfeljebb ötször vigye fel a silicea ajakherpesz gélt az érintett bőrfelületre, mindaddig,míg a hólyagocskák teljesen el nem múlnak. Eredménytelen kezelés esetén, legkésőbb 10 nap után forduljon orvoshoz.Alkalmazási terület: Ajakherpesz (Herpes labialis) esetén, külsőleges alkalmazásra. Használata: A gélt naponta legfeljebb ötször, vattapálcikával, vagy tiszta ujjbeggyel vigye fel az érintett bőrfelületre. Egy-egy tubust mindig csak egy személy használjon! Figyelem! A további fertőzések elkerülése érdekében, minden alkalmazás után mosson kezet! Használat után gondosan zárja le a tubust! Különleges tudnivalók: Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás: Legfeljebb 25oC-on és fagytól védve. Felnyitás után 6 hónapig használható fel.Gyártja: ANTON HÜBNER GmbH & Co. KG, Németország. Forgalmazza: Naturprodukt Kft.
Orvostechnikai eszköz. Információ: Gyártó/Forgalmazó. 2017.07.28.

További információk

Tömeg 0,01 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HÜBNER ORIGINAL SILICEA AJAKHERPESZ GÉL 2G” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

HÜBNER ORIGINAL SILICEA AJAKHERPESZ GÉL 2G
3.758Ft 3.182Ft Kosárba teszem