Akció!

KÖNYV:BEFŐZÉS CUKOR NÉLKÜL

2.625Ft

-19%
Cikkszám: 9789638776310

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

  • Amennyiben rendelését 14:30 előtt leadja és a termékek raktáron vannak, abban az esetben rendelését még aznap feldolgozzuk
Guaranteed Safe Checkout

Leírás

Leírás: Azoknak ajánlom ezt a kis könyvet, akik minél egészségesebb módon eltett táplálékkal szeretnék ellátni családjukat a téli hónapokban.
Az egészségért itt is tenni kell valamit: konzerválószerek, élelmiszerszínezékek nélkül, minél kisebb vitaminveszteséggel csakis a saját magunk által eltett élelmiszerekkel tudjuk biztosítani magunk és családunk egészséges ellátását a havas hónapokban. Ez némi többletmunkát kíván, de megéri, hiszen aki családját szereti, örömmel vállal egészségükért. Nem az üzletek polcain hivalkodó gyárilag eltett lekvár, savanyúság és befőtt fogja szeretteinket jó egészségben tartani, hiszen,-ha tartósítószer nem is lenne benne-, még az alapanyagot sem láttuk, amiből készült…Jó lelkiismerettel csakis azt az eledelt adhatjuk a családnak, amit mi készítettünk. A könyv röviden ismerteti a veszélyforrásokat, amiket el kell kerülnünk, felhívja figyelmünket olyan élelmi anyagok hatásaira, amelyekről esetleg nem is tudtuk, mennyire károsak: ecet, cukor, mustár…ezután pedig értékes gyümölcseink, zöldségeink különböző eltevési módjaival ismerteti meg az olvasót-, mindezeket a káros fűszereket elkerülve, és természetesen tartósítószer nélkül! Saját tapasztalatom, és édesanyám tapasztalata is az volt, hogy a nők legnagyobb boldogsága, ha családtagjaik egészségesek, ha az Édesanya által készített, eltett ételeket jóízűen fogyasztják, s csillogó szemmel köszönik meg. Minden fáradtságot, többletmunkát megér ez!

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április

 

További információk

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KÖNYV:BEFŐZÉS CUKOR NÉLKÜL” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KÖNYV:BEFŐZÉS CUKOR NÉLKÜL
3.224Ft 2.625Ft Kosárba teszem